FertiliPsy

Diensten

FertiliPsy biedt aanbod in zowel de vergoede zorg als de onvergoede zorg.
Lees hieronder meer.

'Had ik maar een glazen bol om te zien hoe lang het zal gaan duren...'

Ieder mens, ieder verhaal en daarmee ieder fertiliteitstraject is uniek en helaas weet je vooraf nooit goed wat je precies kunt verwachten, hoe lang het gaat duren en wat het met je gaat doen. Daarom is het dienstenaanbod van FertiliPsy divers: er zit vast iets voor je bij. En mocht je twijfelen over wat het beste past, neem gerust contact op. Ik denk graag met je mee!

Onderaan deze pagina lees je ook meer over hoe je je kunt aanmelden en wat de actuele wachttijden zijn.

BasisGGZ

Binnen de BasisGGZ vinden behandeltrajecten plaats die maximaal zo'n 10 sessies lang zijn. De eerste afspraak is het intakegesprek. Daarna vindt het adviesgesprek plaats en start de behandeling. Sessies vinden doorgaans wekelijks plaats en duren 45 minuten. Behandelingen binnen de BasisGGZ komen in aanmerking voor vergoeding door je zorgverzekeraar. Hiervoor heb je een geldige verwijsbrief nodig.

Zorgverzekering

Pakket

Een pakket bestaat uit 4 sessies van 45 minuten en is geschikt voor jou als je er even niet meer uitkomt en kortdurende hulp zoekt, zonder dat je hiervoor een verwijsbrief nodig hebt. De eerste van deze 4 sessies is het intakegesprek en in de 3 resterende sessies werken we doelgericht aan jouw meest urgente hulpvraag, zodat je daarna weer goed op weg kunt.

€ 360

Programma

Omdat het in de wereld van fertiliteitstrajecten vaak niet duidelijk is hoe lang je behandeling duurt, bied ik ook twee programma’s aan, waarbij ik langer met je meeloop. Het Jaarprogramma (12 maanden) en het Halfjaarprogramma (6 maanden). Een verwijsbrief is niet nodig. We starten met een intakegesprek en diagnostiek. Op basis daarvan gaan we samen aan de slag. We spreken elkaar tijdens sessies, door middel van chat, je krijgt oefeningen van mij, ik ben ad-hoc voor je beschikbaar en nog veel meer! Vul voor meer informatie over de programma's onderstaand contactformulier in.

€ 1575 / € 2730

Partnersessie

Het is ook mogelijk om één of meerdere partnersessie(s) te doen. Partnersessies zijn bedoeld voor 2 personen en duren 60 minuten. Deze sessies zijn los te verkrijgen en een verwijsbrief is niet nodig. Een partnersessie levert je het meeste op wanneer je een duidelijke, concrete vraag hebt om mee aan de slag te gaan.

€ 125

Handleiding

Ik hoor het vaak: 'Bestond er maar een handleiding over hoe je een fertiliteitstraject kunt aanpakken!'. Daarom biedt FertiliPsy een op maat samengestelde handleiding aan. In een online, beveiligde omgeving zet ik een aantal tests en vragenlijsten voor klaar. Deze vul je in. Een aantal dagen later ontmoeten we elkaar in een videocall en bespreken we je resultaten. Ik geef je hierbij een aantal adviezen en aandachtspunten & je hebt de gelegenheid om vragen te stellen.

€ 75

FertiliPsy Programma's

Ik wil graag meer weten over wat er allemaal bij een FertiliPsy Programma hoort. Stuur mij a.u.b. de informatiebrochure!

Aanmelden bij FertiliPsy

Aanmelden bij FertiliPsy kan door een mail te sturen naar contact@fertilipsy.com. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een telefonische kennismaking in te plannen om je aan te melden of om vragen te stellen. Kijk hiervoor even op de pagina ‘Contact’.

Tijdens de telefonische kennismaking bespreken we wat je vraag precies is en of je hiervoor bij mij terecht kunt. In dit gesprek screen ik al op de meest voorkomende mentale klachten. Ook kunnen we bespreken of je klachten en hulpvragen het beste passen binnen de BasisGGZ (waarbij ik samenwerk met de organisatie Caredate) of ander aanbod van FertiliPsy. Wanneer dit duidelijk is, stuur ik je een mail met de te nemen stappen, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een verwijsbrief bij je huisarts. Ik begeleid je stap voor stap in dit proces, zodat we vrij vlot hierna samen aan de slag kunnen!

Actuele wachttijden

De wachttijden bij FertiliPsy zijn doorgaans kort, maar kunnen door drukte toenemen. Dit is helaas niet te voorkomen. Daarnaast zijn de wachttijden afhankelijk van beschikbaarheid en flexibiliteit. De aanmeldwachttijd is de tijd tussen de aanmelding en het intakegesprek. De behandelwachttijd is de tijd tussen de intake en de daadwerkelijke start van de behandeling, de eerste sessie.

Juli 2024:
Aanmeldwachttijd: 3 weken
Behandelwachttijd: 3 weken